Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Διακρίσεις της Κ. Ρωμαίου σε κολεγιακούς αγώνες

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου το περασμένο Σάββατο (18/1/20) συμμετείχε στους αγώνες  «KU-KSU-WSU» (τριών Πανεπιστημίων Univercity of KansasKansas State Univercirty & Wichita State Univercity).

 

Η αθλήτρια του κερκυραϊκού, που σπουδάζει στο Kansas State Univercity, με την ομάδα του οποίου πήρε μέρος στους αγώνες κατέκτησε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα 12.47 μ και με άλμα 5.55 μ ήρθε τέταρτη στο μήκος. Οι αγώνες των τριών πανεπιστημίων, που ονομάζονται και Triangular Sunflower γίνονται κάθε χρόνο και τους διοργανώνει εναλλάξ κάθε πανεπιστήμιο. Φέτος ήταν η σειρά του Wichita State Univercity, στο κλειστό γυμναστήριο του οποίου έγιναν οι αγώνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!