Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σχολή ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι σε camp του Παναθηναϊκού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας το τριήμερο τουρνουά αξιολόγησης (26-28 Ιουνίου 2021) στο οποίο έλαβαν μέρος δέκα Σχολές ποδοσφαίρου και αθλητές του συνεργαζόμενου Δικτύου με τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ αυτών 14 αθλητές & μία αθλήτρια της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι, η οποία είναι μέλος του «Πράσινου Δικτύου».

Το πρόγραμμα περιείχε διδασκαλία, ποδοσφαιρικούς αγώνες & μετάδοση της φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού σε επίπεδο Ακαδημίας. Όλα αυτά με την επίβλεψη των προπονητών Ακαδημιών και παλαιών άσων του Παναθηναϊκού, Κώστα Μπατσινίλα, Ανδρέα Λαγωνικάκη & Γιώργου Μεντή. Ενώ, τους αγώνες παρακολουθούσαν και σκάουτερ του «τριφυλλιού». Κατά την διάρκεια του camp έγινε και η αξιολόγηση των συμμετεχόντων μικρών ποδοσφαιριστών, από όπου θα επιλεγούν οι αθλητές εκείνοι, που θα μετάσχουν στην τελική αξιολόγηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του ερχόμενου Φθινοπώρου στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Από εκεί, θα επιλεγούν και τα ταλέντα εκείνα, τα οποία θα στελεχώσουν τις ομάδες U12, U14 & U15 των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών της PAO Soccer School Corfu A.O. Kontokali ήταν μια μεγάλη και μοναδική εμπειρία που απέκτησαν γνωρίζοντας ένα άλλο επίπεδο υποδομών μέσα από τις δράσεις του «Πράσινου Δικτύου». Στο Μουζάκι Καρδίτσας τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους Γιάννης Φλώρος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας ΑΟ Κοντοκαλίου, Βασίλης Αράθυμος. Μάλιστα ο τελευταίος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τους αθλητές της κερκυραϊκής Ακαδημίας για την αγωνιστικότητα, που έδειξαν κατά την διάρκεια του camp. Ενώ, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του τουρνουά αξιολόγησης Κώστα Αλάσσα και Φώτη Καρβούνη «για την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό τους», τους σκάουτερ & προπονητές του Δικτύου του Παναθηναϊκού καθώς και τον τεχνικό διευθυντή και προπονητή της Ακαδημίας, Γιάννη Φλώρο.

Η αποστολή της Ακαδημίας ΑΟ Κοντοκαλίου
ΑΡΑΘΥΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΧΑΣΚΑ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΚΡΕΜΟΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΕΪΣΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΑΣΠΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΛΩΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΑΡΑΘΥΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!