Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαρτυρήθηκαν για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κατά της Λευκίμμης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον χώρο του λιμανιού της Λευκίμμης, για απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία υποβιβάζεται στο τοπικό, η ΑΕ Λευκίμμης. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης, ο πρώην δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιάννης Βλαχόπουλος καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και αθλητικών φορέων.

Όλοι καταδίκασαν ως σκανδαλώδη την απόφαση της Επιτροπής, δήλωσαν συμπαράσταση στην ΑΕ Λευκίμμης, η οποία ως γνωστό θα διεκδικήσει την δικαίωσή της στο Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ανέδειξε  με στοιχεία ότι η απόφαση ήταν πρωτοφανής και νομικά αβάσιμη, καταλύοντας τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Να σημειωθεί ότι οι κινητοποιήσεις για το θέμα αυτό δεν τελειώνουν σήμερα, αλλά θα συνεχιστούν. Μάλιστα την Παρασκευή πρόκειται να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο την παλαιά Νομαρχία.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!