Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κ17 ΕΠΣ Κέρκυρας προκρίθηκε στη Β΄φάση

Η Κ17 υποδέχτηκε χθες στο γήπεδο του Ολύμπου την αντίστοιχη ομάδα της Άρτας στο πλαίσιο της τελευταίας (7ης ) αγωνιστικής) του 3ου ομίλου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μικτών ομάδων ΕΠΣ.

Η κερκυραϊκή ομάδα, που ήταν πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου, υποχρεώθηκε μεν σε λευκή ισοπαλία, ωστόσο έκοψε το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Στη Β΄φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του ομίλου και η Κέρκυρα, ανεξάρτητα απο τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής (δεν ήταν γνωστά μέχρι την ώρα έκδοσης του σημερινού φύλλου της “ΚΣ”) έχει “κλειδώσει” μία απο τις δύο πρώτες θέσεις. Αντίθετα η Κ15, παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την εμφατική της νίκη με 7-1 επί της αντίστοιχης Αρτινής ομάδας δεν κατάφερε να προκριθεί, πληρώνοντας το άτυχο αποτέλεσμα με την ΕΠΣ Τρικάλων. Για την Κ15 σκόραραν τρία τέρματα ο Αράθυμος και από ένα οι ΓεωργουλάςΚατσιάφας Παππάς και Κατωμέρης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!