Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ μπήκαν στο νερό με πρωτόκολλο

Οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ από την περασμένη Πέμπτη (26/11/20) μπήκαν επιτέλους στο νερό, έστω και με μέτρο.
Αφού το άθλημα της κωπηλασίας, συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα, που εξαιρούνται μερικώς από τα περιοριστικά μέτρα διάδοσης του covid 19. Σύμφωνα με την ΚΥΑ επιτρέπεται η άθληση και εντός θαλάσσης ή λίμνης μέχρι και για διμελή πληρώματα με την παρουσία προπονητή. Ενώ σε ανοιχτό χώρο χωρίς χρήση αποδυτηρίων, μπορούν να προπονούνται ομαδικά ανά τρία άτομα. Έτσι το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει τη δράση του. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις των δημοτικών κατασκηνώσεων στα Γουβιά.
Στις προπονήσεις μετέχουν μόνον οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, οι οποίοι τηρούν ευλαβικά το πρωτόκολλο. Ο προπονητής Γιώργος Νοταρόπουλος έχει χωρίσει το αγωνιστικό τμήμα σε τρία γκρουπ των τριών και πρωί-μεσημέρι- απόγευμα ρίχνονται εντός θαλάσσης και τραβούν κουπί με τα σκιφ (μονομελές πλήρωμα). Τα τμήματα Ανάπτυξης και υποδομών συνεχίζουν να εκτελούν το ειδικό πρόγραμμα, μέσω διαδικτύου, με την επίβλεψη του κόουτς, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν και ατομικές ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους, είτε ποδήλατο, είτε τρέξιμο και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται καταγραφή και παρακολούθηση των διαδρομών, των σφυγμών κ.α.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!