Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Διαπόντια: Την Τετάρτη 17/03 η 2η δόση εμβολιασμού και στα τρία νησιά!

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 πρόκειται να διεξαχθεί η διαδικασία χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου στα Διαπόντια νησιά, Ερείκουσα, Οθωνοί και Μαθράκι. Ο εμβολιασμός θα γίνει αυθημερόν και στα τρία νησιά και ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να συνδράμουν ειδικούς και πολίτες όπου απαιτηθεί και υπάρχει δυνατότητα.

Όπως έκανε γνωστό ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης στη Δήμαρχο Μ. Υδραίου έχει οργανωθεί η διαδικασία προμήθειας και μεταφοράς των εμβολίων. Έτσι, σε συνεργασία με το υγειονομικό κλιμάκιο covid του Νοσοκομείου και τον Διοικητή του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος Λεωνίδα Ρουμπάτη, η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους των τριών Διαπόντιων Νησιών μας θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως και στα τρία νησιά την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος έδωσε εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους για συνδρομή όπου απαιτηθεί προκειμένου η διαδικασία να διεξαχθεί απρόσκοπτα και με επιτυχία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!