Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διαφορετικές στρατηγικές για το στοίχημα

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι φίλοι των σπορ και του στοιχήματος ζουν ξανά το όνειρό τους. Μετά από ενάμιση χρόνο με ελλιπή κανονικότητα (γήπεδα χωρίς φιλάθλους και πρωταθλήματα υπό πρωτοφανείς συνθήκες σε όλα τα σπορ) όλα τα αθλήματα και όλες οι λίγκες διεξάγονται και πάλι στην ώρα τους και μάλιστα φιλάθλους στα γήπεδα.

Χαράς ευαγγέλια και για όσους παίζουν διαδικτυακό στοίχημα, καθώς οι επιλογές αυξάνονται σημαντικά. Αν δεν έχετε λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική στο ίντερνετ, κάντε εγγραφή στο site αυτό για να δείτε από πρώτο χέρι τις χιλιάδες αγορές για σπορ και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο. Αν έχετε ήδη λογαριασμό (ή λογαριασμούς)τότε ίσως όσα γράφουμε παρακάτω σας είναι ήδη γνωστά. Παρόλα αυτά, γιατί να μην ξαναφρεσκάρετε τις γνώσεις σας για τις διαφορετικές στρατηγικές που έχετε ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και κατ’ επέκταση τα κέρδη σας;

Μελλοντικά στοιχήματα

Πολλοί επιλέγουν να αγνοήσουν τα μελλοντικά ή μακροχρόνια στοιχήματα καθώς είναι ανυπόμονοι να κερδίσουν επί τόπου ή εντός λίγων ημερών. Αυτό που χάνουν όμως παίζοντας έτσι, είναι η διασπορά στις τιμές των αποδόσεων που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα. Αν παρατηρήσει κανείς τη γκανιότα και το ύψος των αποδόσεων για τέτοιου είδους αγορές, θα καταλάβει εύκολα πως αυτές δεν ακολουθούν την ίδια στρατηγική και κατανομή που ακολουθούν οι αποδόσεις των αγώνων. Ως εκ τούτου, με λίγη σχολαστική μελέτη και μερικούς – όχι περίπλοκους – υπολογισμούς μπορείτε να βρείτε σημαντικές ευκαιρίες για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες κέρδους. Ειδικά στις μέρες μας, που πολλοί μπουκ συναγωνίζονται για να προσφέρουν ολοένα και μικρότερη γκανιότα, στοιχήματα αυτού του είδους αποδεικνύονται πραγματικό χρυσάφι.

Στοιχήματα Under / Overκαι άλλες αγορές

Δεν είναι τυχαίο στο ότι η αγορά Under / Overέχει εξελιχτεί στη δεύτερη πιο δημοφιλή για τους παίκτες μετά το 1Χ2. Και αυτή, αλλά και οι λοιπές παράπλευρες αγορές, προσφέρουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα στη στρατηγική σας. Σας επιτρέπουν να μοιράζετε το ρίσκο σας εκτός της αγοράς του τελικού αποτελέσματος. Ας υποθέσουμε πως σε μια αναμέτρηση η προϊστορία στις νίκες είναι σαφώς υπέρ του ενός αντιπάλου, τόσο που η απόδοσή του για νίκη να μην είναι ελκυστική. Αλλά εσείς επιμένετε να παίξετε και έχετε ένα μικρό ρίσκο. Ποιος καλύτερος τρόπος για να καλυφτείτε από το προσθέσετε για το ίδιο ματς και ένα στοίχημα σε μια πιο ελκυστική απόδοση άλλης αγοράς, πχ στο Under / Over;Προσοχή όμως…πολλοί μπουκ πλέον δεν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τα παίξετε στο ίδιο δελτίο, οπότε ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε δύο διαφορετικά κουπόνια.

Σύστημα με ζητούμενα

Η αγαπημένη στρατηγική του συγγραφέα, αλλά και χιλιάδων παικτών στη χώρα, κατάλοιπο ίσως της εποχής του ΠΡΟΠΟ, τότε που για να πιάσει κανείς το πολυπόθητο 13άρι έπρεπε να κάνει τάμα και τα ζητούμενα έμοιαζαν σαν «όαση στην έρημο της χασούρας». Μπορεί για κάποιον πρωτάρη η αύξηση στην τιμή του δελτίου να τρομάζει στην αρχή, η αξία όμως των συστημάτων με ζητούμενα είναι αδιαμφισβήτητη. Ειδικά αν μελετάτε πολύ τα προγνωστικά και θέλετε να πάρετε πολλά παίζοντας λίγα, χωρίς το μη απαραίτητο ρίσκο των παρολί. Αντικειμενικά, μιλώντας με τους περισσότερους παίκτες που κερδίζουν μακροχρόνια, θα δείτε πως στο παιχνίδι τους δεσπόζει ένας συνδυασμός των στρατηγικών 1 & 3 του κειμένου μας. Καλά μελετημένα παρολί από μελλοντικά στοιχήματα, τα οποία τοποθετούνται σε δελτία με ζητούμενα. Δεν είπε κανείς πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κερδίσετε αλλά με τη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις. Και γενικά, στοίχημα χωρίς μελέτη και υπομονή είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα χαμένο στοίχημα.

Μιλώντας για στοίχημα και ξεκίνημα της σεζόν δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά μας σε μια πρωτοβουλία της Novibetκαι του Γιάννη Αντετοκούμπο, που ξεκίνησε μες στο καλοκαίρι του 2021 και εξελίσσεται ήδη σε σταθμό για τις κοινωνικές δράσεις στη χώρα μας. Το A GiANT Heart στοχεύει να προσφέρει ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ο Giannis, η Novibetκαι άλλοι παράγοντες της κοινωνικής ζωής, όπως η Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ, έχουν ήδη ξεκινήσει το τιτάνιο έργο τους, βοηθώντας παιδιά του ιδρύματος αλλά και πολίτες που επλήγησαν φέτος το καλοκαίρι από τις μεγάλες πυρκαγιές που ισοπέδωσαν τη χώρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!