Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Οι προτάσεις Σπ. Πουλή σε Υδραίου, Παντελιό και Σκούπουρα για απινιδωτές

 Συνάντηση με τη Δήμαρχο Μ. Υδραίου και τους αντιδημάρχους Παντελιό και Σκούπουρα, προκάλεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κέρκυρα Αλλαγής” Σπ. Πουλής.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο – επικεφαλής παράταξης, προτάθηκαν εκ μέρους του δυο θέματα που αφορούν στους απινιδωτές. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

-Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την πρωτοβουλία του Δήμου, σε ένα κάλεσμα των τοπικών επιχειρήσεων, για την τοποθέτηση απινιδωτών στις επιχειρήσεις τους (όσοι προτίθενται να αγοράσουν), κάτι το οποίο γίνεται ήδη στην Θεσσαλονίκη.

– Δεύτερο θέμα, η πρότασή μας για τοποθέτηση απινιδωτών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:  Η Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρότασή μας, και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, αποφασίστηκε ότι η προμήθεια των απινιδωτών σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα, θα γίνει σε δύο φάσεις:  έναν με τον τρέχοντα προϋπολογισμό του έτους 2021, και η δεύτερη φάση με τον προϋπολογισμό του έτους 2022 .

  Επίσης, η Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να τοποθετηθούν απινιδωτές σε όλους τους αθλητικούς χώρους, που βρίσκονται υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!