Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δική του μηχανή ταχείας ανταπόκρισης απέκτησε το ΕΚΑΒ Κέρκυρας μετά από δωρεά του IKOS (video – φωτό )

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, παρουσία του περιφερειακού διοικητή κ. Τσoβίλη και των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, η μηχανή ταχείας ανταπόκρισης, προϊόν δωρεάς του Ikos Dassia. Η μηχανή είναι καινούρια, 700 κυβικών και θα λύσει τα χέρια των διασωστών, αφού, όπως έχει αποδειχθεί, η έγκαιρη μετάβαση τους στα συμβάντα με την μηχανή, σώζει ζωές. Η προηγούμενη, ήταν εξαρχής δανεική και δεν υπάρχει πια, καθώς έχει δοθεί σε άλλη υπηρεσία ΕΚΑΒ άλλης περιφέρειας. Φυσικά, παρούσα ήταν η Δήμαρχος Μ. Υδραίου, η οποία διαμεσολάβησε, όταν της ζητήθηκε από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, να βρει τρόπο ώστε να αποκτήσει η Κέρκυρα μια τέτοια μηχανή.

Παρούσες στην παράδοση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ζερβού και Χρυσούλας Τόμπρου

 

΄Έτσι η ίδια, μετά από αναζήτηση, “χτύπησε φλέβα” και σε επικοινωνία της με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου του IKOS, ανταπορκίθηκαν θετικά ώστε μέσα σε λίγους μήνες να μπορέσει να γίνει η δωρεά και η παράδοση του εργαλείου που θα είναι το μέσον για τους διασώστες, οι ποιοι θα φτάνουν εγκαίρως στα συμβάντα. Παρόντες φυσικά, ήταν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και ο πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Κυπριώτης, όπου έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινό αγώνα για τον άρτιο εξοπλισμό της Υπηρεσίας προς όφελος των Κερκυραίων και των επισκεπτών του νησιού . Άλλωστε, εξακολουθούν να πιέζουν για τις προσλήψεις προσωπικού και για τις βάσεις του ΕΚΑΒ σε Βορρά και Νότο. Τέλος, παρών ήταν ο επικεφαλής παράταξης του δημοτικού συμβουλίου και εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ που επίσης έχει δώσει αγώνα για τη στελέχωση της υπηρεσία, Σπύρος Πουλής. Επιπροσθέτως, σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος και στέλεχος των ξενοδοχείων του ΙΚΟΣ Δέσποινα Τζιτζιού, ανέφερε πως ο Όμιλος έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο περισσότερο από μια φορά. Έτσι και σήμερα, κάνει το αυτονόητο, δωρίζοντας  τη μηχανή στο ΕΚΑΒ προς όφελος όλων ενώ τόνισε πως με όποια δυνατότητα, θα είναι πάντα κοντά στο ΕΚΑΒ και σε κοινωνικές ομάδες, στον πολιτισμό, όπου χρειαστεί και με όποιον τρόπο μπορεί, θα βοηθάει.

Οι δηλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=B2D1TU1_TPE

Μερόπη Υδραίου, Μαρία Ζερβού, Δέσποινα Τζιτζιού (ΙΚΟΣ)

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!