Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διοικητής Νοσοκομείου: Θα προκηρυχθούν οι θέσεις των γυναικολόγων της Μαιευτικής

ΚΕΡΚΥΡΑ – Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο διοικητής του Νοσοκομείου Λ. Ρουμπάτης, ύστερα από το ρεπορτάζ που “σήκωσε” το kerkyrasimera.gr το Σάββατο, σε σχέση με την λήξη των συμβάσεων διαδοχικά, τριών γυναικολόγων της Μαιευτικής Κλινικής της Κέρκυρας και του σχετικού διαδικτυακού ψηφίσματος που κυκλοφορεί, ώστε να παραμείνουν οι γιατροί στις θέσεις τους και να μην αποψιλωθεί η Κλινική.

Ο κ. Ρουμπάτης λοιπόν, δηλώνει πως η λήξη των συμβάσεων είναι σταδιακή και θα επαναπροκηρυχθούν οι θέσεις εγκαίρως με διάρκεια τριετίας. Συνεπώς, δηλώνει, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αναστάτωση της κοινωνίας. Να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη σύμβαση λήγει τον προσεχή Απρίλιο, η δεύτερη τον Αύγουστο και η τρ’ιτη τον Ιανουάριο του 2021.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!