Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΔΣ Κ. Κέρκυρας: Ξεκίνησε η τοποθέτηση παρατάξεων για το Zero Waste

 Ξεκίνησε η συζήτηση στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων επι του θέματος «Κερκυρα. Μηδενικά Απόβλητα».

Την εισήγηση ανέγνωσε η Άντζελα Ριγγα από την παράταξη Σαρλή ως εκπρόσωπος της “Φωνής”  ως εισηγήτρια του θέματος εκπροσωπώντας  και τις παρατάξεις που κατέθεσαν την τελευταία εισήγηση. 
Το… μπέρδεμα προκλήθηκε όταν τελευταία στιγμή την περασμένη Δευτέρα, κατατέθηκε από τις τρεις παρατάξεις (πλην Σαρλή) νέα εισήγηση από την οποία είχε αφαιρεθεί η πρόταση για επιλογή της εκπροσώπου του οργανισμού WEF της Βάνιας Βέρα.Ωστόσο και οι δυο εισηγήσεις ισχύουν κατά τη σημερινή συζήτηση σύμφωνα με τις παρατάξεις. Η συζήτηση συνεχίζεται με τοποθετήσεις των εκπροσώπων των παρατάξεων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!