Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΔΣ Κ. Κέρκυρας: “Stop” απο αντιπολίτευση στο κατεπείγον της συζήτησης για παράδοση εγγράφων στο νέο ΦΟΔΣΑ

Δε συζητήθηκε τελικά στην αποψινή συνεδρίαση του ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας που έγινε με τηλεδιάσκεψη η Έγκριση του από 4.3.2021 υποβληθέντος αιτήματος του ΦΟΔΣΑ Ιον Νήσων Α.Ε. για την παράδοση της εγκεκριμένης προμελέτης για το έργο κατασκευής του εργοστασίου απορριμμάτων.

Αυτό γιατί η εισήγηση της πλειοψηφίας ως προς το κατεπείγον της συζήτησης απερρίφθη με 24 όχι έναντι 19 θετικών ψήφων. Η αντιπολίτευση σχεδόν στο σύνολό της (σ.σ. οι κ.κ. Σαρλής, Πουλής είπαν ναι) απέρριψε την πρόταση με το αιτιολογικό ότι το όλο θέμα περνάει πλέον αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του νέου  περιφερειακού διαβαθμιδικού φορέα, που είναι έτοιμος να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου και θα πρέπει ο ΣΥΔΙΣΑ να προχωρήσει στις διαδικασίες παράδοσης των μελετών και όλων των σχετικών εγγράφων στο  νέο φορέα.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!