Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν μαθήματα από “Μάντζαρος” σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» πραγματοποιεί και φέτος εγγραφές νέων μαθητών για το μουσικό – εκπαιδευτικό έτος 2021 – 2022.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 02/09/2021 και θα διαρκέσουν έως και τις 30/09/2021.

Μεταξύ των σχολών της Φιλαρμονικής, υπάρχει το Τμήμα εκμάθησης Μουσικής για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, το οποίο είναι μοναδικό στην Κέρκυρα.
Η «Μάντζαρος», με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει στην γνώση της μουσικής και στην κοινωνικοποίηση των παιδιών με ειδικές ικανότητες, μυώντας τα, με έναν παιδαγωγικό τρόπο, στον υπέροχο κόσμο της Μουσικής.
Έτσι, προς το σκοπό αυτό, καλούμε τους γονείς και τους δασκάλους των παιδιών με ειδικές ικανότητες να τα ωθήσουν στη γνώση της μουσικής και να τα εγγράψουν στην Φιλαρμονική μας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους καθημερινά, πλην Κυριακής, στο κτήριο της Φιλαρμονικής, επί της οδού Φιλαρμονικής αρ. 23, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. με 12:00 μ.μ. κάθε πρωί και 18:00μμ με 20:00 μ.μ. κάθε απόγευμα, ενώ το Σάββατο, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. με 12:00 μ.μ. το πρωί.
Σημειώνεται ότι όλα τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ενώ η διδασκαλία θα είναι δωρεάν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!