Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά αναλώσιμου ιατρικού υλικού από τo Tμήμα AHEPA Κέρκυρας στο Γενικό Νοσοκομείο

Συνεχίζοντας έμπρακτα τη στήριξη των συμπολιτών μας, το Τμήμα HJ-34 Corcyra AHEPA παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας αναλώσιμο ιατρικό υλικό.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα θέλοντας να σταθεί αρωγός στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο των γιατρών του Νοσοκομείου προέβη σε δωρεά προστατευτικών γυαλιών κλειστού τύπου συμβάλλοντας με το τρόπο αυτό στη προστασία των λειτουργών υγείας του Γενικού Νοσοκομείο Κέρκυρας. Η δωρεά παραδόθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου από τους κ. Νίκο Δημητρόπουλο, Πρόεδρο του τμήματος και κ. Στέφανο Νικολούζο καρδιοχειρουργοί θώρακος και μέλος του Τμήματος.

Παράλληλα τα μέλη του τμήματος της AHEPA, με αίσθημα ευθύνης και συνεχούς στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του νησιού μας, συνεχίζουν να εκτελούν καθημερινά δωρεάν το μεταφορικό έργο για τον οικιακό ανεφοδιασμό σε τρόφιμα και φάρμακα προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι άσκοπες μετακινήσεις τους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!