Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο

Αρνητικά, ευτυχώς, βγήκαν τα αποτελέσματα των τεσσάρων εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας που υποβλήθηκαν καθαρά για προληπτικούς λόγους μετά από επαφή τους με τον 62χρονο που αποτέλεσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα για την Κέρκυρα. Το θέμα έφερε στο “φως” τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το www.kerkyrasimera.gr. Σύμφωνα με δήλωση της προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ντίνας Ιωάννου στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ Κέρκυρας, τα αποτελέσματα, όπως αναμενόταν, είναι αρνητικά.

Επιπροσθέτως, σε αναμονή για την εξαγωγή αποτελεσμάτων μετά από την λήψη του επιχρίσματος, είμαστε και για τα συγγενικά πρόσωπα του 62χρονου ο οποίος εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΔΝΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!