Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Δύο ακόμη κρούσματα στην Παραμυθιά, δεκαπέντε συνολικά

Δύο ακόμη θετικά κρούσματα Covid-19 επιβεβαιώθηκαν από τις αναλύσεις των τελευταίων δειγμάτων που έγιναν στο Εργαστήρι Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πρόκειται για άτομα που ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή της Παραμυθιάς.

Η ιχνηλάτηση και η δειγματοληψία στην περιοχή συνεχίζεται. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 15.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα 27 δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Φιλιατών είναι αρνητικά. Σ’ αυτά περιλαμβάνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου που είχε ασχοληθεί με το περιστατικό της 52χρονης.

Ήταν η πρώτη γυναίκα που διαγνώσθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θετική και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

πηγη:epiruspost

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!