Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ο Σπ. Γιαννιώτης τιμήθηκε για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης τιμήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, που εορτάστηκε στις 23 Ιουνίου.
Ανάμεσα στις δράσεις της Συμπολιτείας Ολυμπίας στο πλαίσιο του “Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020” μετά την αναβολή τους λόγω των μέτρων για τον COVID -19, διοργανώθηκε Εικαστική Έκθεση “Ευ Αγωνίζεσθαι”, στο Πολεμικό Μουσείο.
Στην έναρξη της Εικαστικής Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας, (ενόψει της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας την 23η Ιουνίου), τιμήθηκε μεταξύ άλλων και ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης επιφανή μέλη της Ολυμπιακής Οικογένειας: ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, οι αντιπρόεδροι της Διεθνούς Εκεχειρίας πρ. πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου και η πρ. υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά, οι Ολυμπιονίκες Ιωάννης Μελισσανίδης, Βαλέριος Λεωνίδης και υποστηρικτές των δράσεων της Συμπολιτείας Ολυμπίας (ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, ΟΠΑΠ).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!