Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Δύο νέες υποψήφιες με τη Μερόπη Υδραίου

“Δύο ενεργές και δραστήριες γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μερόπη Υδραίου και την παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ -ΝΕΑ ΑΡΧΗ και θα είναι υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές”, αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού.

Είναι η Ρωξάνη Ξυδιά-Πολίτη, με αξιοπρόσεκτη επαγγελματική παρουσία ετών στον τραπεζικό κλάδο που έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι σύζυγος του Μιχάλη Πολίτη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, και μητέρα τριών παιδιών ενώ έχει έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά ως ως Γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Albert Cohen » Κέρκυρας και Πρόεδρος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Κέρκυρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η δεύτερη υποψήφια είναι η Δικηγόρος Ναυσικά Κάντα με νομικές σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα ενώ έχει ασκήσει δικηγορία και στην Κύπρο. Η Ναυσικά πιστεύει σε ένα Νέο και Ισχυρό Δήμο που θα είναι κοντά στον πολίτη, θα του προσφέρει νέες και καινοτόμες υπηρεσίες . Ένα Δήμο της ευθύνης, που θα καθαρίσει την Κέρκυρα με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης αλλά και λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας. Ένα Δήμο που θα δώσει προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική και θα φροντίζει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Η Νέα Αρχή γίνεται πλέον καθολικό και πλειοψηφικό αίτημα.

Νέα Αρχή Νέα Δήμαρχος”.

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!