Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Αλ. Δουλγέρη του Ηρακλή Κέρκυρας χάλκινη στο Πανελλήνιο ταεκβοντό

Η Αλεξάνδρα Δουλγέρη του Ηρακλή Κέρκυρας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό στα -63kg νεανίδων. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων ταεκβοντό πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή (3-5 Μαΐου 2019) στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» Θεσσαλονίκης.

Ο Ηρακλής Κέρκυρας συμμετείχε με δύο αθλητές και μία αθλήτρια: Τον Γιάννη Δουλγέρη στην κατηγορία -74kg Ανδρών, τον Σπύρο Μερκούρη στην κατηγορία -73kg Εφήβων και την Αλεξάνδρα Δουλγέρη στις κατηγορίες -62kg Γυναικών και -63kg Νεανίδων, όπου κατέκτησε και την τρίτη θέση. Οι άλλοι δύο αθλητές του κερκυραϊκού συλλόγου παρά την καλή εμφάνιση, που πραγματοποίησαν δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων. Ικανοποιημένος και αισιόδοξος για το μέλλον των αθλητών του Ηρακλή Κέρκυρας ήταν ο προπονητής Νίκος Δουλγέρης. 

Ενώ, το ΔΣ του συλλόγου με ανακοίνωση του  «συγχαίρει τόσο την αθλήτρια για την εξαιρετική της διάκριση όσο και τους άλλους δύο αθλητές που συμμετείχαν και μετέδωσαν για άλλη μια φορά το αθλητικό πνεύμα του Συλλόγου». Η διοίκηση με την ίδια ανακοίνωση «συγχαίρει και τον  προπονητή και δάσκαλο Νίκο Δουλγέρη, που σε συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό σύνολο, έχουν μετατρέψει αργά αλλά σταθερά το Σύλλογο σε ένα εκκολαπτήριο αυριανών πρωταθλητών».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!