Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δώρα στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας απο εργαζόμενους της Aegean

   Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Κέρκυρας χάρισε ολιγομελής ομάδα εθελοντών εργαζομένων της Aegean στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Παράλληλα, παρουσία του αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Ανδρέα Σκούπουρα και σε συνεργασία με το ίδρυμα Ελίζας και Βασίλη Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε και σύντομο εκπαιδευτικό παιδικό εργαστήρι κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια εμπνευσμένα από τους πίνακες που φιλοξενούνται στο μουσείο.

            Με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία και συνάμα οι εργαζόμενοι της Aegean βρέθηκαν κοντά τους εκφράζοντας έμπρακτα τη διάθεσή τους για κοινωνική συνεισφορά.

            Για την πραγματοποίηση της δράσης υπήρξε μέριμνα και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!