Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Είδη πρώτης ανάγκης από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο στις Φυλακές Κέρκυρας

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας, ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία της Ομάδας Αυτογνωσίας Κέρκυρας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους έγκλειστους του  Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας, προσέφερε χαρτί υγείας και τηλεκάρτες, σε μία συμβολική πράξη συμπαράστασης και κατανόησης των προβλημάτων τους.

Η διεύθυνση αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωφρονιστικό Κατάστημα αναφορικά με τις εγκαταστάσεις, την έλλειψη προσωπικού καθώς και τα λειτουργικά θέματα που καθιστούν τις συνθήκες δύσκολες για τους κρατούμενους αλλά και για το προσωπικό.  

Τον όμιλο εκπροσώπησαν η Διευθύντρια Προγράμματος κ. Έλενα Καρούμπη, η Βοηθός Διευθύντριας Προγράμματος κ. Μαριλού Δολιανίτη και το μέλος κ. Ειρήνη Λαβράνου. 

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια των Κλειστών Φυλακών Κέρκυρας κ. Λαμπρινή Σταύρου και τον Υποδιευθυντή κ. Σταμάτη Σουβλάκη για την άψογη συνεργασία. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!