Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου: «Δεν αμφισβητείται η πολύχρονη προσφορά του τ. Δημάρχου κ. Κούρκουλου»

Αναφορά  στην ΚΕΔΕ και όχι στην παλιά ΚΕΔΚΕ είχε η πρόσφατη δήλωση της δημάρχου Μ.Υδραίου για  την πρώτη φορά συνεδρίασης του ΔΣ της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων στην Κέρκυρα που προκάλεσε την  αντίδραση του τ. Δημάρχου Γ. Κούρκουλου.

Όπως αναφέρει η κ. Υδραίου:

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ στην Κέρκυρα αλλά και σημαντικών επιτροπών, ήταν ένα σημαντικό γεγονός για το νησί μας, ανέδειξε την Κέρκυρα της εξωστρέφειας, την Κέρκυρα που έχει φωνή, εκπροσώπηση και παρέμβαση στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της αυτοδιοίκησης.

Η προσφορά του τ. Δημάρχου κ. Κούρκουλου στον τόπο μας και η δραστηριότητα του πριν από 43 χρόνια στην τότε Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας δεν αμφισβητείται.

Οι αναφορές μου επικεντρώνονταν  στην ΚΕΔΕ που δημιουργήθηκε το 2011.

Η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου κ. Κούρκουλου είναι δεδομένη, η εμπειρία του είναι πολύτιμη.

Στο τόπο μας χρειαζόμαστε σύνθεση, συνεννόηση, όχι άγονες αντιπαραθέσεις.

Χρειαζόμαστε την αναγνώριση θετικών στοιχείων και αναφορών, όλοι όσοι διετέλεσαν δήμαρχοι στην Κέρκυρα έχουν και θετικές πτυχές στο έργο τους.

Ας κρατάμε πάντα τα θετικά και αυτά που μπορούν να μας ενώσουν.»

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!