Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Και η ΕΚΚΙΝΗΣΗ συμμετέχει στην γενική απεργία της Τετάρτης

Στην Γενική Απεργία  την  Τετάρτη 9 Νοεμβρίου συμμετέχει και η δημοτική παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Κυβέρνηση της ΝΔ πιστή στην νεοφιλελεύθερη ιδεολογία την οποία υπηρετεί, επιχειρεί εδώ και 3 χρόνια να συντρίψει τα εργασιακά δικαιώματα, να διαλύσει τα σωματεία, να κάμψει το λαϊκό κίνημα και να καταστείλει τις φοιτητικές διεκδικήσεις και αντιδράσεις. Η περεταίρω φτωχοποίηση των κατώτερων και μεσαίων στρωμάτων είναι κάτι δεδομένο και επιτείνεται όσο περνάει ο χρόνος, με τις τιμές της ενέργειας και την ακρίβεια να φτάνουν στα ύψη. Τα λαϊκά στρώματα μόνο με αγώνες μπορούν να ανατρέψουν την δυσμενή κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει. Οι αγώνες πρέπει να είναι συνεχείς και να δοθούν σε όλα τα μέτωπα, στους εργασιακούς χώρους, στην εκπαίδευση, στα συνδικάτα αλλά και στην αυτοδιοίκηση την υποταγή της οποίας προσπαθεί να επιβάλει η Κυβέρνηση με σωρεία νομοθετημάτων.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα συμμετάσχει στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου και καλεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις 10:00 π.μ.   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!