Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εγινε ο Αγιασμός στη “Μάντζαρος”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός στην «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος», παρουσία των νέων μικρών της μαθητών. Φέτος η τελετή ήταν λίγο διαφορετική, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής  Γιάννης Τριβιζάς και ο Αρχιμουσικός  Σωκράτης Ανθης καλωσόρισαν τους νέους μαθητές, ευχόμενοι καλή χρόνια, υγεία και πρόοδο. Μίλησαν για την ιστορία της Φιλαρμονικής και την παράδοση της, κάλεσαν τα παιδιά να γίνουν μέρος αυτής της ιστορίας και τα κάλεσαν να είναι επιμελή και μελετηρά. Τέλος κυριάρχησε η ευχή όλα του χρόνου να είναι καλύτερα, χαρούμενα και κανονικά, όπως τα γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!