Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Υδατογραφίες από την Κέρκυρα» του Peter Sternang

Με αθρόα προσέλευση κοινού εγκαινιάστηκε  η έκθεση υδατογραφίας του Peter Sternang, στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης. Δύο χρόνια μετά η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη ανοίγει τις πόρτες της για το φιλότεχνο κοινό της χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς παρουσιάζοντας την έκθεση του Σουηδού καλλιτέχνη.


 
Ο Peter Sternang ξεδιπλώνει το κερκυραϊκό τοπίο έτσι όπως το βίωσε σεργιανώντας την κάθε γωνιά του νησιού μας. Πληθωρικός με έντονη πινελιά και χρωματική γκάμα. Η γραφή του, ασυνήθιστη ως προς τα δεδομένα της κερκυραϊκής υδατογραφίας, κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.  
 Η έκθεση «Υδατογραφίες από την Κέρκυρα» συνεχίζεται έως τις 27 Μαΐου 2022 και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-16.00.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!