Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε το κατάστημα της Praktiker Hellas στην Κέρκυρα

Praktiker Hellas: Στην Κέρκυρα εγκαινίασε την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024, το νέο κατάστημά της, φτάνοντας συνολικά τα 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα Praktiker, με φρέσκια και σύγχρονη εικόνα, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνιά του στην Κέρκυρα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, κ. Δημήτρης Γαλάνης υποδέχτηκε θεσμικούς εκπροσώπους, επιχειρηματικούς φορείς, συνεργάτες και εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.   

Τα εγκαίνια θα γιορτάζονται μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου με μοναδικές προσφορές και ενέργειες για τους επισκέπτες του καταστήματος. Το νέο Praktiker καλωσορίζει τον κόσμο τις Κέρκυρας με ένα σημαντικό δώρο: κέρδος την αξία του Φ.Π.Α. σε όλα τα προϊόντα έως τις 14/01! Τέλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων, το νέο κατάστημα θα μοιράσει πάνω από 400 δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στα δρώμενα θα κερδίσουν δωροεπιταγές για μελλοντικές αγορές στα Praktiker.

Χρήστος Λαμπρόπουλος, Commercial Director, Γιάννης Σαββίδης, Store Manager, Δημήτρης Γαλάνης, Managing Director, Γιάννης Τρεπεκλής, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Βασίλης Χειμαριώτης, Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Θεόδωρος Κοντζιάλης, Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Το καινούργιο κατάστημα συστήνει στην Κέρκυρα τη νέα γενιά καταστημάτων Praktiker, σε μια έκταση 3.350 τ.μ., παρουσιάζοντας έξυπνες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία. Η τοπική κοινωνία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα όσον αφορά το Σπίτι, την Ανακαίνιση και την κατηγορία DIY. Συγκεκριμένα, στις εκθέσεις του νέου καταστήματος, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ανακαλύψουν μεγάλη ποικιλία και επώνυμα brands αναφορικά με: δομικά υλικά, είδη υγιεινής, εργαλεία, χρώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές & μικροσυσκευές, οικιακά είδη, στρώματα και είδη διακόσμησης. Επίσης, θα βρουν μια πλήρη έκθεση με εργαλεία και μηχανήματα κήπου, καθώς και το Urban Kipos, τον απόλυτο προορισμό για τον κήπο, τη βεράντα και την ταράτσα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, κ. Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά: «Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στο νησί της Κέρκυρας, αποτελούν ακόμα ένα κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Με την επένδυση αυτή, η Praktiker Hellas δίνει τη δύναμη σε κάθε σπίτι και επιχείρηση να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινής ζωής με προϊόντα, DIY λύσεις και υπηρεσίες. Παράλληλα, στηρίζει την οικονομία αλλά και την κοινωνία του νησιού, με νέες θέσεις εργασίας, νέες συνεργασίες με τοπικούς προμηθευτές. Η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στη δυναμική εξωστρέφεια του εταιρικού DNA της Praktiker Hellas, που έχει στόχο να προσφέρει στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού της Κέρκυρας, την απεριόριστη γκάμα των προϊόντων μας, συμφέρουσες προσφορές και εμπλουτισμένες υπηρεσίες. Όλοι εμείς στην Praktiker Hellas γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι μας, για να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά μας και μέγιστη ποιότητα στη ζωής μας. Οι εξιδεικευμένοι εργαζόμενοι παρέχουν σε κάθε πελάτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στο νέο σύγχρονο κατάστημα, το οποίο και θα εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης της Praktiker Hellas».

Γιάννης Τρεπεκλής, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Δημήτρης Γαλάνης, Managing Director

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY και one-stop-shop για κάθε ανάγκη σπιτιού και κήπου. Διαθέτοντας 17 καταστήματα πανελλαδικά, δυναμικό e-commerce και εξειδικευμένο τμήμα Praktiker Business σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.400 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Βιωσιμότητας και Συμπερίληψης, όπως «Το ΣΠΙΤΙ μας αλλάζει την ΠΟΛΗ» και «Σπίτι Ανοιχτό», αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!