Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εγώ γέλασα» stand up comedy στο Πολύτεχνο με τον Θωμά Ζάμπρα

Ο Θωμάς Ζάμπρας στον 6ο του χρόνο στο stand up comedy, παρουσιάζει στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, τον δεύτερο κωμικό του μονόλογο “Εγώ Γέλασα”. Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις την θεματική της παράστασης, κυρίως γιατί δεν υπάρχει. Σκέψεις, ειρωνικές παρατηρήσεις και προσωπικές ιστορίες, υπό το πρίσμα της οπτικής του δημιουργού, με την ελπίδα να αγγίξει τόσο το “α, το κάνω κι εγώ αυτό” αλλά και το πολυπόθητο “γιατί δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό;” O Θωμάς Ζάμπρας ασχολείται με την κωμωδία 6 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έγραψε και εκτέλεσε δύο σόλο stand up παραστάσεις (Είχα και στο χωριό μου, Εγώ Γέλασα). Συνδημιούργησε και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Cineλθετε, έγραψε σενάρια και πρωταγωνίστησε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, ήταν guest αρθρογράφος στην 24media και έκανε sold out stand up περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Στο Πολύτεχνο, Σχολεμβούργου 39 την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21.30. Είσοδος 8 ευρώ.Τηλέφωνο κρατήσεων 2661027794, μετά τις 19.30

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!