Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κέρκυρα σε συνεργασία της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται αύριο 12 Μαΐου στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη στην Κέρκυρα, από τις 10.00 έως τις 14.00, που αποτελεί πρωτοβουλία της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την ουσιαστική στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή μέσα από μια σειρά αιμοδοσιών ανά την Ελλάδα. Οι αιμοδοσίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου από τα Ιωάννινα ενώ αύριο 12 Μαΐου έχει προγραμματιστεί αιμοδοσία στην Κέρκυρα  στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες αιμοδοσίες στην Αθήνα.

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να αναδείξουν την ευγενή πράξη αιμοδοσίας για το ανθρώπινο σύνολο.

Μάθετε περισσότερα στο www.redcross.gr.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Diamonds of the Greek Economy, Healthy Diet Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘nlight και λουξ plus ‘nlight tea, που λάνσαρε η εταιρεία, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!