Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για δηλώσεις στην υπόθεση της νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα

Προκαταρκτική εξέταση για την τέλεση του αδικήματος διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού για “40χρονη νοσηλεύτρια η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοιού παρέλυσαν τα κάτω άκρα της” . Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί εάν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τέλεσε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αντικείμενο της έρευνας θα είναι οι δηλώσεις του Μ. Γιαννακού στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, όπου δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου, χωρίς να υπάρχει σχετική ανακοίνωση των γιατρών.

Πηγή:dikastiko.gr

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!