Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδήλωση- ανοικτή συζήτηση ”Συν-Δημιούργησε το Μουσείο΄΄ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστημιακό Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου προσκαλεί στην εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση ”Συν- Δημιούργησε το Μουσείο” την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στην αίθουσα 2.39 του τμήματος  Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: ”Με αυτή την εκδήλωση, που θα έχει τη μορφή ενός άμεσου διαλόγου με την τοπική κοινωνία και τους πολιτιστικούς φορείς της Κέρκυρας, το Μουσείο στοχεύει στη δημιουργία στενών δεσμών με τον πολίτη στο πλαίσιο της συμμετοχικότητας, συμπερίληψης και συλλογικότητας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τη γέννεση και το σκοπό του Πανεπιστημιακού Μουσείου, και να συμβάλλουν ενεργά με δικές τους ιδέες και προτάσεις στη διαμόρφωση του μέλλοντός του.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!