Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για την «Αγωγή Υγείας» στην Π.Δ. Εκπαίδευσης Ιονίων

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας με θέμα: «Ανάπτυξη Παρεμβάσεων Αγωγής Υγείας για τον Μαθητικό πληθυσμό 20 23 – 2024».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των αρμόδιων στελεχών και των εκπαιδευτικών που θα αναλάβουν την υλοποίηση δράσεων Αγωγής Υγείας, έτσι ώστε να επιτευχθεί η διεύρυνση της περιόδου υλοποίησης των δράσεων αυτών και κατ’ επέκταση η αύξηση του αριθμού των μαθητών που θα ωφεληθούν.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο κ. Στρατής Χατζηχαραλάμπους Προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπ. Υγείας, η κ. Μπαπούζα Γεωργία Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της 6ης ΥΠΕ και ο κ. Καταγής Σπύρος, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού Δράσεων της 6ης ΥΠΕ, οι οποίοι με κατατοπιστικό τρόπο έδωσαν κατευθύνσεις σε θέματα που άπτονται των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!