Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως για το ΙΕΚ Κέρκυρας Υπουργείου Τουρισμού

Το ΙΕΚ Κέρκυρας του Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι μετά την διακοπή της λειτουργίας των δομών τουριστικής εκπαίδευσης, αναζητήθηκαν οι καλύτερες λύσεις και πρακτικές για την συνέχιση των μαθημάτων ΙΕΚ και Μετεκπαίδευσης χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο οι ασφάλεια όλων μας.

«Ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας επέτυχε την συνεργασία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) κορυφαίου στην εξ αποστάσεως διδασκαλία αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της Microsoft η οποία παραχώρησε δωρεάν πλατφόρμα της.

Όλα τα παραπάνω επιτρέπουν στην Δημόσια Τουριστική Εκπαίδευση την από 20 Μαρτίου 2020 πιλοτική διδασκαλία μαθημάτων εξ’ απόστασης αλλά και την από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση όλων του Αναλυτικού Ωρολογίου Προγράμματος Σπουδών μη εξαιρουμένων και των εργαστηριακών μας μαθημάτων» αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!