Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτή στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας

O πρόεδρος του Δικηγορικού Κέρκυρας Γ. Καλούδης με ανάρτησή του  ενημερώνει ότι σήμερα έγινε εκπαίδευση στη χρήση του σύγχρονου απινιδωτή  που αγοράστηκε πρόσφατα με συνεισφορές πολιτών, δικηγόρων και του Δικηγορικού Συλλόγου:
“Συνάδελφοι Δικηγόροι, 2 υπάλληλοι της γραμματείας μας και δικαστικοί υπάλληλοι. Από ένα άριστο συνεργείο του ΕΚΑΒ. Τη Μαρία Βλάσση, τον Θωμά Μπαντά και τον Γρηγόρη Μενύχτα. Θερμά τους ευχαριστούμε. Σήμερα γίναμε πλουσιότεροι σε γνώσεις και νοιώθουμε πιό χρήσιμοι για τους συνανθρώπους μας.
Ας σημειωθεί ότι η έγκριση για την εκπαίδευσή μας καθυστέρησε έναν ολόκληρο και πλέον μήνα γιατί οι «φίλοι» της Κέρκυρας και το κομματικό αθηνοκεντρικό κράτος αφαίρεσε και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τη Κέρκυρα και το πήρε στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά για κάθε περιστατικό, η εντολή προς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το 2003 ιδρύθηκε η 7η περιφέρεια ΕΚΑΒ με έδρα τα Γιάννενα και συμπεριέλαβε τους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας και …Κέρκυρας ! ! ! Και όλα αυτά ενώ η Κέρκυρα είναι πρωτεύουσα της διοικητικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την αποδυναμώνουν διαρκώς !
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!