Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ελάχιστες οι κλήσεις την Κυριακή του Πάσχα από την ΕΛ.ΑΣ. – Βεβαιώσεις παραβάσεων και απο Λιμενικό

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ελάχιστες ήταν οι παραβάσεις που βεβαίωσε η αστυνομία στους ελέγχους που είχε σήμερα Κυριακή του Πάσχα σε επίπεδο νησιού, σε κομβικά σημεία, καθώς οι Κερκυραίοι έδειξαν “άλλον εαυτό” σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες όπου οι παραβάσεις ήταν κατά δεκάδες περισσότερες.

Ωστόσο σήμερα, βεβαιώσεις παραβάσεων με αφαίρεση πινακίδων έκαναν και οι λιμενικοί, σε έλεγχο που είχαν πριν την είσοδο του νέου λιμανιού. Ωστόσο, καταγράφηκαν και ενστάσεις εκ μέρους των οδηγών εναντίον των οποίων βεβαιώθηκαν παραβάσεις, οι οποίες πάντως  θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!