Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση η Α. Καρδακάρη λέει ο Γ. Καλούδης

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πως η πρώην γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Άντζυ Καραδακάρη εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από παράνομες ενέργειες της Δημάρχου Μ. Υδραίου και του προέδρου του σώματος Δ. Μεταλληνού, εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα” Γιώργος Καλούδης, μετά την εκλογή νέου γραμματέα. Να θυμίσουμε πως νέος γραμματέας είναι ο δικηγόρος Σπύρος Βλάχος

 

 Η ανακοίνωση Καλούδη

Η εκλεγείσα από την παράταξή μας, ως η 3η σε δύναμη ψήφων παράταξης κατά νόμο, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων κα Αγγελική Χριστίνα Καρδακάρη επέδειξε υψηλό δημοκρατικό πολιτικό ανάστημα και ήθος και μαζί με τις δημοτικές συμβούλους κ.κ. Αγγελική Ρίγγα και Μαρία Δρύ, κατήγγειλαν αυθωρεί δημοσίως την παράνομη ψηφοφορία για το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο και την αλλοίωση – πλαστογραφία του αποτελέσματός της αφενός μεν διότι δεν έβαλαν σε ψηφοφορία την πρότασή μας για δράσεις αντίστασης κατά του περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου αφετέρου δε, διότι προέβησαν σε ανακοίνωση αλλοιωμένου – πλαστογραφημένου αποτελέσματος.

Παρά τη δημοκρατική πρότασή μας για επανάληψη της ψηφοφορίας οι κ.κ. Υδραίου – Μεταλληνός δεν το δέχτηκαν.

Η κα Καρδακάρη αντιστάθηκε ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της δημοκρατίας και της νομιμότητας.  Δεν υπέγραψε τις παράνομες αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά οι κ.κ. Υδραίου και Μεταλληνός ανάρτησαν τις παράνομες αποφάσεις στη διαύγεια. Με τις πράξεις τους αυτές την εξανάγκασαν σε παραίτηση.

Για τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Κ.Κ. και Δ.Μ. προτείναμε έναν από τους κορυφαίους Δικηγόρους της Κέρκυρας – Δημοτικό μας Σύμβουλο τον συναγωνιστή Σπύρο Βλάχο γνωστό για τη συμμετοχή του στους δημοκρατικούς αγώνες, ως θεματοφύλακα της νομιμότητας, της δημοσιότητας και της δημοκρατικότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κ.Κ. και Δ.Ν. προς εξασφάλιση των συμφερόντων του Κερκυραϊκού Λαού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!