Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ελ. Διαβάτη-Σπ. Μανάτος του ΝΑΟΚ “ΧΡΥΣΟΙ” στο Πανελλήνιο κλειστής κωπηλασίας

Δύο χρυσά μετάλλα και εξαιρετικές επιδόσεις ήταν ο απολογισμός της 25μελούς αποστολής του ΝΑΟΚ στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο Τ9 του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Έλενα Διαβάτη στην κατηγορία κορασίδων

και ο βετεράνος Σπύρος Μανάτος στην κατηγορία master +60.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περισσότεροι από 880 αθλητές-τριες από ολόκληρη τη χώρα με τα εργόμετρα να παίρνουν φωτιά από αγωνιζόμενους όλων των ηλικιών από 12 έως και 65+ ετών σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 χλμ. Αλυτάρχης των αγώνων ήταν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων & πρόεδρος του ΝΑΟΚ, Γιώργος Δημουλής. Η αποστολή του ιστορικού κερκυραϊκού ναυτικού ομίλου αριθμούσε 25 αθλητές-τριες, τους οποίους συνόδευαν ο προπονητής κωπηλασίας Αλέξανδρος Γκόγκας, οι βοηθοί προπονητές Αλέξανδρος Δαφνής, Αλκίνοος Δημουλής, Βαγγέλης Χειμαριός και οι έφοροι του τμήματος κωπηλασίας Μπάμπης Βλάχος και Χρύσανθος Μάνδηλας.

 

Μαζί ήταν και αρκετοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των δύο χρυσών μεταλλίων, οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ είχαν εξαιρετική παρουσία, ξεπέρασαν τις περσινές τους επιδόσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και οι περισσότεροι κατετάγησαν σε υψηλές θέσεις στα αγωνίσματά τους (εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων από την ΕΚΟΦΝΣ).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!