Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας: Υποστήριξε τα τοπικά καταστήματα της πόλης σου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας, με ανακοίνωση του, όπως κάνει κάθε χρονο τέτοια περίοδο, καλεί τους καταναλωτές να υποστηρίξουν και να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα της πόλης και τα βιβλιοχαρτοπωλεία, για την αγορά σχολικών ειδών, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Η ανακοίνωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ,μαθητές , γονείς , εκπαιδευτικούς της πόλης μας , προτρέποντάς τους να προτιμήσουν τα τοπικά βιβλιοχαρτοπωλεία της γειτονιάς τους για την προμήθεια των σχολικών ειδών .
Υποστήριξε τα τοπικά καταστήματα της πόλης σου γιατί σου εξασφαλίζουν ασφάλεια , άριστη ποιότητα , ποικιλία , προσιτές τιμές , άψογη εξυπηρέτηση.
Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας αντίστοιχα πρέπει να ενεργούν και οι εκπαιδευτικοί , οι οποίοι ευελπιστούμε ότι καλλιεργούν κλίμα υποστήριξης των τοπικών καταστημάτων , προτρέποντας γονείς και μαθητές να προτιμούν την τοπική αγορά .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!