Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και στο Ιόνιο

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (05-08-2020) και από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν:

1. Την Τετάρτη (05-08-2020)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

2. Την Πέμπτη (06-08-2020)

Τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (09-08-2020) κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες.

Πηγή:ant1news.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!