Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Χαρδαλιάς: “Δυνατότητα περιορισμού ωραρίου λειτουργίας στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης”

ΑΘΗΝΑ. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από αύριο, Τετάρτη, απαγορεύεται η διέλευση από την Κακαβιά από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί. Όποιος εισέρχεται από την Αλβανία θα μπαίνει σε επταήμερη κατ’ οίκον απομόνωση.

Παράλληλα, παρατείνεται το όριο των 100 ατόμων σε γάμους και βαπτίσεις, μέτρο που θα κρατήσει έως τις 31 Αυγούστου, ενώ απαγορεύονται οι εκδηλώσεις στα πλοία, όπου η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική.

Τέλος, σε τοπική κλίμακα θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Συν τοις άλλοις, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανήγγειλε εντατικούς ελέγχους σε εργοστάσια τροφίμων, με συνεργασία του ΕΦΕΤ.

«Είμαστε εδώ επειδή υπάρχουν σημάδια που μας ανησυχούν και θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους, να περιγράψουμε με σαφήνεια την κατάσταση και τα δεδομένα», σημείωσε.

Πηγή:tanea.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!