Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ενιαίος Φορέας Κέρκυρας : Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ «ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ»

Ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Καταστηματαρχών Κέρκυρας:

“Με μεγάλη μας «χαρά» ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας όσον αφορά τον κανονισμό Αστικής Λειτουργίας.
Σημειωτέον ως Δ.Σ του Ιστορικού σωματείου Ενιαίου Κερκυραικού Εμπορικού Επαγγελματικού και Τουριστικού Φορέα επι δυο χρόνια τώρα,αλλά και τα προηγούμενα έτη δώσαμε αγώνες για να υπάρξει η Αστική Λειτουργία αλλά δυστυχώς κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε από καμία Δημοτική Αρχή.
Επι δυο χρόνια λοιπόν έχουμε κάνει τις ανάλογες συναντήσεις για την επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος και από δεσμεύσεις χορτάσαμε.
Με τον COVID-19 να είναι η μεγάλη δικαιολογία των κυβερνώντων του τόπου στα απορρίμματα,στο χωροταξικό,στην δημόσια Ύδρευση,δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο κανονισμός Αστικής Λειτουργίας.
Εκπλήξεις πολλές στο συγκεκριμένο ζήτημα.
1)Έκπληξη: Ο Ενιαίος Φορέας με δεκάδες και εκατοντάδες μέλη δεν είναι προσκεκλημένος στην διαβούλευση όπου όρισαν.
2)Έκπληξη: Η ημερομηνία και το χρονικό διάστημα δηλαδή στην καρδιά της τουριστικής περιόδου δεν ενδείκνυται για “fast track” διαδικασίες η κοινώς του «ποδαριού»
3)Έκπληξη: Ορίζεται στην Επιτροπή αυτή μέλη όπου δεν μένουν αλλά ούτε δραστηριοποιούνται στην πόλη όπου αφορά το θέμα.
4) Έκπληξη:Ύστερα από αντιδράσεις φορέων μεταθέτουν την ημερομηνία διαβούλευσης για την 6η Σεπτέμβρη
5)Έκπληξη:Την 6η Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμες οι προτάσεις των φορέων, χωρίς να γίνει συζήτηση χωρίς δημοκρατικό διάλογο με τα αλλά σωματεία
Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις εκπλήξεις διότι δεν είναι και οι κατάλληλοι καιροί κυρία Δήμαρχε και δώστε μια παράταση σοβαρή ώστε με τις ενδιαφερόμενες κοινωνικές ομάδες και τα σωματεία όπου δίνουνε πνοή στο Ιστορικό Μνημείο της Παλιάς Πόλης να συναποφασίσουμε!
Και να ξεκινήσει μετέπειτα η διαβούλευση με το σωστό και πλήρως ανανεωμένο σώμα όπου θα αφορά την τάξη και την καλαισθησία της Πόλης μας.
Σε διαφορετική περίπτωση σας θυμίζουμε έχουμε μάθει να δίνουμε και να κερδίζουμε αγώνες και το έχουμε περίτρανα αποδείξει μαζί με τα μέλη μας και τους φίλους μας.
Οποιαδήποτε απόφαση θα ζημιώσει τους συναδέλφους μας θα μας βρει απέναντι σας!
Πάρτε πίσω τώρα τις προτάσεις όπου καταθέσατε διότι δεν βρίσκει κανέναν σύμφωνο..”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!