Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ενωση Γονέων: Δεν αντιμετωπίζονται με μπαλώματα οι ελλείψεις στους βρεφονηπιακούς

«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που έθεσαν το τεράστιο ζήτημα της υποστελέχωσης στους παιδικούς σταθμούς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Συλλόγων Γονέων Κέρκυρας.
Και συνεχίζει: Οι παιδικοί σταθμοί του νομού που ήδη στελεχώνονταν με ελάχιστο προσωπικό έχουν τον τελευταίο καιρό πληγεί από την απόφαση του ΣΥ. ΚΟΙΝ. ΠΑ. Με την οποία αναγκάζει τους εργαζόμενους να μετακινούνται από τον έναν εργασιακό χώρο στον άλλον προκειμένου να καλυφθούν κενά.
Οι εργαζόμενοι διεκδίκησαν και πέτυχαν την προκήρυξη για την πρόσληψη ενός μικρού αριθμού έκτακτου προσωπικού ΟΜΩΣ οι τεράστιες ελλείψεις δεν αντιμετωπίζονται με τέτοιου είδους «μπαλώματα».
Χρειάζεται τώρα οι Δήμαρχοι να προβούν στην κάλυψη όλων των υπηρεσιακών αναγκών με προσωπικό βοηθητικό και εκπαιδευτικό.
Ως ένωση συλλόγων γονέων στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον κλάδο και ειδικά τη μονιμοποίηση των υπαλλήλων που τώρα είναι όμηροι των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Ως γονείς απαιτούμε παιδικούς σταθμούς ασφαλείς, πλαισιωμένους με μόνιμο και επαρκές προσωπικό ώστε τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να χαίρουν της παιδείας που τους αρμόζει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!