Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εν αναμονή πρόσληψης δασκάλου  στην Ερείκουσα

Εν αναμονή πρόσληψης δασκάλου  στην Ερείκουσα

‘Όπως  δήλωσε στην ΚΣ ο  Χ. Άνθης , Προϊστάμενος στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στάλθηκε  στην  Υφυπουργό, κ. Ζαχαράκη, ολόκληρη εισήγηση  προκειμένου  η  Ερείκουσα  να ενταχθεί  σε Γ’ περιοχή Κέρκυρας.

Όπως εκτίμησε, «έως  την προσεχή  Δευτέρα το θέμα  θα έχει λυθεί».

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι,  οικογένεια με δύο παιδιά μετοίκησε πρόσφατα από την  Αθήνα στο νησί  της  Κέρκυρας  και συγκεκριμένα στην Ερείκουσα  με σκοπό  να ζήσουν στο νησί.

Το Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο, επρόκειτο να φοιτήσουν τα δύο παιδιά βρίσκεται σε  αναστολή λειτουργίας  εδώ και  δύο χρόνια λόγω  έλλειψης  μαθητών . Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε τέσσερις ανακοινώσεις για την πρόσληψη εκπαιδευτικού στο σχολείο Ερείκουσας, χωρίς όμως  να υπάρχει  ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τον κ.Ανθη, μέγιστο μέλημα, πριν καλυφθεί η θέση ,ήταν  να ενταχθούν  πρώτα τα  παιδιά  στον εκπαιδευτικό τομέα, κάτι το οποίο έγινε  καθώς  τα παιδιά φοιτούν σε σχολείο της  Κέρκυρας.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!