Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση αφήγησης “Μεταμορφώσεις” αφιερωμένη στην Ειρήνη

Την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, στις 19:30 , στο Πλους βιβλιοπωλείο-Καφέ, θα πραγματοποιηθεί παράσταση αφήγησης για εφήβους και ενήλικες. Με έναν αρχαίο μύθο, ένα παραμύθι και μια αληθινή ιστορία, από την μακρινή χώρα της Ιαπωνίας, υφαίνεται ο δρόμος της αγάπης, περνώντας μέσα από τους τόπους της ομορφιάς, της ασχήμιας και του έρωτα. Με τις στιγμές ποίησης αναδεικνύεται λιτά το προφανές στο νου.

Η κόκκινη κλωστή κι αυτή τη φορά μας ταξιδεύει, ξετυλίγοντας τη διαδρομή της ψυχής, από το δέος της ζωής με το θαύμα της γέννησης, στον χωρίς προετοιμασία άγνωστο και απρόβλεπτο πόνο και τέλος στην ωρίμανση με την επιλογή της αγάπης.

Η αφήγηση αφορά το μύθο της Θεάς Αματεράσου, το παραμύθι της Χανάκο και τη βιωματική ιστορία -μετά από ιστορική έρευνα- της Σατσίκο Ματσούο.

Οι στιγμές ποίησης αφορούν ποιήματα του Τζελαλεντίν Ρουμί και της Κατίνας Βλάχου.

Η παράσταση είναι για εφήβους και ενήλικες και είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη.

Στην Μουσική Συνοδεία βρίσκεται ο Χάρης Πανδής

Διάρκεια : 50’

Είσοδος Ελεύθερη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!