Quantcast
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εορτολόγιο: Σήμερα 2 Αυγούστου γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Αυγούστου; Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 2 Αυγούστου γιορτάζει ο Ιουστινιανός.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου, Άγιος Θεόδωρος ο Νεομάρτυρας που μαρτύρησε στα Δαρδανέλια, Εύρεσις των Τιμίων Λειψάνων των Αγίων Μαρτύρων Μαξίμου, Δάδα και Κυντιλλιανού, Ανάμνηση των Εγκαινίων του Ναού του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου πλησίον της αγιοτάτης Μεγάλης Εκκλησίας, Άγιος Φωκάς, Οσία Φωτεινή η Κυπρία, Άγιος Ιουστινιανός Β’ ο βασιλιάς, Άγιος Βασίλειος ο δια Χριστόν σαλός και θαυματουργός στη Μόσχα, Ανάμνηση των εγκαινίων του Ναού της Αγίας Αργυρής στην Παναγιούδα Λέσβου

Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ρομά

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Η φαντασμαγορική Βαρκαρόλα της Παλαιοκαστρίτσας το Σάββατο 12/08

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!