Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη πρώτη της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης στη Βόρεια Κέρκυρα

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της νέας Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας για το δήμο της Βόρειας Κέρκυρας, που διοργανώθηκε από τις δημοτικές παρατάξεις «Δημοτική Ενωτική Κίνηση», «Βορράς Επανίδρυση» και πέντε ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους του δήμου της Βόρειας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση: Στη συγκέντρωση αυτή καλέστηκε πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, αποδεικνύοντας τον άνεμο αλλαγής που πνέει στη Βόρεια Κέρκυρα.
Η αταλάντευτη απόφαση των παρόντων, για ένα νέο ακηδεμόνευτο, ακομμάτιστο αυτοδιοικητικό σχήμα, δίνει τη σιγουριά ότι ο δήμος Βόρειας Κέρκυρας δεν θα αποτελέσει κομματικό «λάφυρο» κανενός και πολύ περισσότερο, το βράδυ των εκλογών, δεν θα βαφτεί από κανένα κομματικό χρώμα.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης, από τις πολλές που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα, αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Δημιουργία προγραμματικής διακήρυξης και ονομασίας του νέου συνδυασμού από επιτροπή, που ήδη εργάζεται προς αυτό το σκοπό.
2. Συνάντηση με όλα τα τοπικά συμβούλια, που αποτελούν το δήμο Βόρειας Κέρκυρας, προκειμένου να γίνει καταγραφή των ιδιαίτερων προβλημάτων της κάθε κοινότητας.
3. Σε άμεσο χρόνο και με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες θα γίνει ο ορισμός του επικεφαλής της παράταξης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!