Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Μητροπολίτης Κέρκυρας: «Αν περάσει η τεκνοθεσία ομόφυλων, θα αυξηθεί η εγκληματικότητα»

Θέση γα το δικαίωμα τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια πήρε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «εάν περάσει, θα αυξηθεί η εγκληματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατασχέθηκαν 926 λαθραία πακέτα τσιγάρα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της κερκυραϊκής εκκλησίας αναφορικά με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και τον γάμο τους πραγματοποιήθηκαν στην εκπομπή «Action Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ο διακεκριμένος ιεράρχης, ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει υποστηρικτής και συνεχιστής του θεολογικού έργου του αείμνηστου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου, σημείωσε κατά την τοποθέτησή του:

«Πρόκειται για μια κατάσταση χωρίς ηθικές αξίες. Δεν μεγαλώνουν φυσιολογικά, παιδιά ανάμεσα σε δύο ανθρώπους του ίδιου φύλου. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οικογένεια, που να προέρχεται από μια εκτροπή και παράλληλα να είναι φυσιολογική. Καθημερινά βλέπουμε τα έκτροπα, τα οποία συμβαίνουν. Σκοτώνονται παιδιά, αυξάνεται η εγκληματικότητα… Ποια θα είναι η ψυχολογία αυτών των παιδιών, αφού επιτραπεί να δίνονται σε ομόφυλα ζευγάρια; Εκτίμησή μου είναι ότι η εγκληματικότητα θα αυξηθεί».

Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος αναφέρθηκε επίσης και στο φαινόμενο της βίας στην κοινωνία συνοδεύοντας το ζήτημα με αύξηση της εγκληματικότητας. Καταλήγοντας ο Μητροπολίτης Κερκύρας είπε ότι αναμένει την θέση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς η θέση η δική του είναι μεμονωμένη και ο ίδιος θα ήθελε να συγκληθεί η Ιεραρχία για να ληφθεί μια ομόφωνη απόφαση.

 

 

 

 

Πηγή: ellinikiafypnisi

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!