Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος θάνατος από λεπτοσπειρωση στη Β. Κέρκυρα

Απο λεπτοσπειρωση πέθανε τελικώς ο 68χρονος στην Κέρκυρα, που κατέληξε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Το συμπέρασμα για τα αιτία του θανάτου του 68χρονου βγήκε από το αποτελεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν  σε εργαστήριο της Κρήτης. Έτσι συνολικά, απο τον Μάιο έως τώρα έχουν καταγράφει τα τρία κρούσματα λεπτοσπειρωσης σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας εκ των οποίων το ένα μόνο ιαθηκε.

Να σημειωθεί πως η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγείας αλλά και του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στην περιοχή για την λήψη των απαιτούμενων μέτρων, δηλαδή μυοκτονία, απολύμανση, ενημέρωση κατοίκων για τους κανόνες υγιεινής και διαχείρισης στάσιμων νερών κ.α.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!