Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχής η εκδήλωση: “Ελαιόλαδο: Ο υγρός χρυσός των Επτανήσων”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων “Ελαιόλαδο: Ο υγρός χρυσός των Επτανήσων”!
Μία εκδήλωση στην οποία εξαίρετοι επιστήμονες κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα για την αξία του λαδιού μας, την ιστορική πορεία της παραγωγής του, αλλά και τα καινοτόμα εργαλεία που δύνανται να βελτιώσουν την ποιότητά του.
Βραβεύτηκαν και Επτανήσιοι παραγωγοί για την αναγνώριση των κόπων τους και της αγαστής συνεργασίας τους με την Αγροδιατροφικής!
Το ευχαριστήριο των διοργανωτών
Ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τους κύριους Προκοπή Μαγιάτη, Κωνσταντίνο Τσουμάνη και Μάρκο Αυλωνίτη για τις εξαιρετικές τους παρουσιάσεις, ο καθένας στον τομέα που εκπροσωπεί.
Τέλος, ευχαριστούμε τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας που για ακόμη μια φορά ήταν στο πλευρό μας και προσέφερε κεράσματα με βάση το ελαιόλαδο, ένας Φορέας που αξίζει την προσοχή μας, καθώς συνδέει τη γαστρονομία με τον τουρισμό.
Η εκδήλωση αυτή, αποτέλεσε και το επιστέγασμα των προσπαθειών της απερχόμενης Διοίκησης και των στελεχών της Αγροδιατροφικής για την τήρηση των καταστατικών μας σκοπών, όπως είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, με την ευχή η προσπάθεια να συνεχιστεί.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!