Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη η συναυλία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου από ΠΙΝ και Σύλλογο Άφρας την 25η Μαρτίου (pics)

Το Σάββατο 25ης Μαρτίου   πραγματοποιήθηκε μια επιτυχημένη, επετειακή και συνάμα συγκινητική  συναυλία που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων & ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας , παρουσιάζοντας την Παιδική και Μεικτή χορωδία Άφρας “Λαμποβίτισσα”, καθώς και την Χορωδία Ζακύνθου “Η Φανερωμένη”. Εφαλτήριο τραγούδι “Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν” που αποδόθηκε από την παιδική χορωδία μέσα από το μεγαλείο της απλότητας και αυθεντικότητας των παιδικών φωνών. Η χορωδία Ζακύνθου πλαισιώθηκε από μαντολινάτα και αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση σε πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού “Εις Δόξαν” σε ποίηση Ανδρέα Κάλβου και μουσική Τάκη Κοριανίτη υπό την Δ/νση του κ. Σταμάτη Φιλιακού. Τις Χορωδίες του Συλλόγου συνόδεψε στο πιάνο ο καθηγητής μουσικής κ. Ιωάννης Κούρκουλος  υπό την δ/νση της κ. Αγάθης Κοσκινά.  Η εκδήλωση έκλεισε με την σύμπραξη της μικτής χορωδίας Άφρας  και την χορωδία της Ζακύνθου  τραγουδώντας μαζί με το ένθερμο κοινό “Γεια σου χαρά σου Βενετιά”.  Επιπλέον τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Στέφανος Γκίκας, ο Βουλευτής Αλέξανδρος Αυλωνίτης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Μηλιώτης, ο πρώην Υφυπουργός κ. Απόστολος Κράτσας,  ο πρώην Βουλευτής και πρώην Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου, ο πρώην Δήμαρχος Ιωάννης Τρεπεκλής καθώς και η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας κ. Τένια Ρηγάκου. Χαιρετισμό και καλωσόρισμα απηύθυναν η υπεύθυνη των χορωδιών και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κ. Κατερίνα  Πανάρετου, η Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης καθώς και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κάνοντας μία μικρή και εμπεριστατωμένη αναφορά και ιστορική αναδρομή για το χώρο που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.   

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Κώστας Νάκος, ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων , την Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων για την παραχώρηση του χώρου, όλους τους συμμετέχοντες, αλλά κυρίως το ένθερμο κοινό που κυριολεκτικά αγκάλιασε με αγάπη όλη την βραδιά!

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!