Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχημένο το W.L. Beach WaterPolo στην Κέρκυρα

Τη μαγεία του πιο διασκεδαστικού ομαδικού σπορ του καλοκαιριού απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ και να παρακολουθήσουν τους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες του Beach WaterPolo world  League Corfu  edition 2019.

Οι αγώνες της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή και Σάββατο με τη συμμετοχή εννέα ομάδων, από Ελλάδα Αυστραλία & Νότια Αφρική, που συμμετείχαν στην open κατηγορία. Επίσης το ίδιο διήμερο έγινε και τουρνουά ομάδων under 15, στο οποίο συμμετείχαν και αθλητές-τριες από την Κέρκυρα.

Τέλος την Κυριακή έγιναν διαγωνισμοί (σουτ, ευστοχίας κλπ) καθώς και αγώνες επίδειξης. Να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα, που συμμετείχε  στην OPEN κατηγορία θα δει τη βαθμολογία της να συμπεριλαμβάνεται στο World Ranking. 

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος  έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στην πόλη Ικίκε της Χιλής και ακολούθησε η Ελλάδα, με την Κέρκυρα να αποτελεί την προνομιούχο επιλογή, που φιλοξενεί το διεθνές αθλητικό-τουριστικό γεγονός. Μετά την Κέρκυρα ακολουθούν  Κύπρος, Γερμανία, Ιταλία και Κροατία. Το τουρνουά της Κέρκυρας συνδιοργάνωσαν   η International Beach Waterpolo Association σε συνεργασία με το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχτηκε η Ελληνική ομάδα “RETALIA WC”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!